Het team van Feenstra Adviesgroep

Over ons

Gooitzen Feenstra

Directeur | Adviseur Zakelijk | Hypotheekadviseur
(058) 289 1111

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Als adviseur kom ik graag bij onze relaties op bezoek voor een persoonlijk gesprek. Zo realiseer ik vervolgens een advies op maat wat echt aansluit bij de individuele situatie. Wij leren u echt kennen waardoor wij u de beste oplossingen kunnen bieden.  Daarnaast ben ik erg blij dat wij weer actief zijn in de makelaardij met Feenstra wonen. Voor een complete financiële dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast voetbal kijken mag ik graag hardlopen en tennissen. Ook met een goede thriller zowel als boek als ook film kan ik me goed vermaken. Mijn vrouw Wietske en de kinderen zijn natuurlijk mijn alles.

Thomas Feenstra

Directeur | Relatiebeheerder Zakelijk
(058) 744 0060

Ruim 25 jaar ben ik werkende in het verzekeringsvak. Van jongs af aan ben ik al werkzaam bij ons familiebedrijf. Naast dat ik dagelijks relaties adviseer over hun best passende verzekeringsoplossing, bevinden mijn werkzaamheden zich vooral op de achtergrond. Met mijn jarenlange ervaring ben ik een echte vraagbaak binnen ons team. Verder houd ik vooral bezig met de bedrijfsvoering en de financiële administratie.

Ik wandel graag door de stad en als echte ‘Liwwadder’ ben ik vaak te vinden bij de wedstrijden van SC Cambuur. In de zomer vaar ik graag over de Friese wateren in een sloep. Daarnaast ben ik altijd bezig met klussen in mijn woning.

Marloes van Leeuwen

Commercieel Ondersteuner Zakelijk
(058) 744 0072

Binnen Feenstra Adviesgroep ben ik werkzaam als Commercieel Ondersteuner Zakelijk, hierbij ondersteun ik ook Gooitzen bij zijn werkzaamheden. Het persoonlijk contact met onze relaties vind ik het leukste aan mijn werk.

Privé ben ik vaak buiten te vinden om te sporten en als trainster. Een fijne combinatie met mijn werk op kantoor.

Wilko Sienema

Ondersteuner Zakelijk
(058) 744 0066

Bij Feenstra Adviesgroep werk ik in een leuk team met collega’s en hou ik mij hoofdzakelijk bezig met na verrekeningen van bedrijfsmatige verzekeringen en het up-to-date houden van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ik woon in de prachtige binnenstad van Leeuwarden en naast mijn werk ben ik een film liefhebber, klaverjasser en ga graag bij of met vrienden uit eten en trek ik er graag met hen op uit.

Emma Osinga

Commercieel Ondersteuner Particulier
(058) 744 0063

Al jaren ben ik werkzaam bij Feenstra Adviesgroep. Het is gezellig klein familiebedrijf wat mij zeer aanspreekt. Als u ons kantoor bezoekt zult u mij vaak bij de balie aantreffen. Mijn werkzaamheden zijn financiële administratie en polis administratie.

Als ik vrij ben geniet ik van mijn gezin, fietsen en schaatsen.

Laurens Hoekema

Adviseur Verzekeringen Particulier en Zakelijk
(058) 744 0074

In mijn werk als Adviseur Verzekeringen vind ik het contact met u als relatie het leukste. Bij Feenstra Adviesgroep bent u geen nummer maar leren wij u het liefst persoonlijk kennen. Daarbij ga ik vervolgens op zoek naar de beste oplossingen voor uw individuele situatie. Mijn werk is daardoor erg divers.

Binnen het team zijn we heel open en sociaal. Er heest echt een familiegevoel op kantoor wat ik erg prettig vind. Dit voelt fijn en vertrouwt om in te werken en zo gaan we met elkaar voor het beste voor onze relaties.

Wanneer ik niet aan het werk ben tennis en boks ik graag.

Tineke Snijder

Adviseur Verzekeringen Particulier en Zakelijk
(058) 744 0065

Ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. De ambitie en toewijding die ik heb voor mijn vak kan ik erg goed kwijt binnen dit mooie familiebedrijf. Samen met het fijne team waarin ik werk, zijn we continu actief bezig met het verlenen van de beste service aan onze relaties en kijken daarbij altijd naar hun wensen en behoeften.

Door mijn jarenlange ervaring heb ik een hoop kennis op het gebied van verzekeringen. Zodoende kan ik onze relaties helpen en hen ook in bijzondere situaties een passende oplossing te bieden.

In mijn vrije tijd maak ik (verre) reizen, sta ik met regelmaat te dansen op een festival, word ik zen van een bezoekje aan de wellness en ben ik graag in het bijzijn van mijn familie en vrienden. Ook haal ik veel plezier en voldoening uit sporten en zingen!

Laurent Drewel

Schadebehandelaar
(058) 744 0067

Wanneer u schade heeft is dat erg vervelend. Als schadebehandelaar zet ik mij dagelijks in om u zo goed mogelijk bij te staan en te begeleiden in de afwikkeling van de schade. Hiervoor heb ik veel contact met verzekeringsmaatschappijen en mijn collega’s om dit zo goed mogelijk voor u te regelen.

Buiten het werk om geniet ik graag van de natuur. Daarnaast loop ik graag hard en zing ik in een koor.

Martijn Hellema

Hypotheekadviseur
(058) 744 0062

Ik ben uw aanspreekpunt waar het gaat om onze makelaardij, hypotheken en (vastgoed) financiering. Samen vertalen wij uw wensen en doelen naar een concreet financieel plan. Hierbij kijken we verder dan uw primaire doel. Ook geef ik inzicht op in de gevolgen op lange termijn. Doordat ik mij ‘ondernemer in loondienst’ voel en uit een ondernemersfamilie kom ben ik ook uw sparringpartner voor ondernemer gerelateerde vraagstukken.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en vrienden en kan ik moeilijk stil zitten. Mijn hobby’s zijn sporten en klussen, maar ik ben ook een echte Bourgondiër!   

Amber Jansma

Relatiebeheerder Wonen
(058) 744 0069

Doordat ik zelf mijn huis verkocht heb weet ik dat er heel wat komt kijken bij de aan- of verkoop van een huis. Ik help u bij het krijgen en houden van overzicht bij alles dat geregeld moet worden. Denk aan het aanleveren van stukken, evenals het uitzoeken van wat er allemaal geregeld moet worden. Daarnaast ben ik beschikbaar voor alle vragen die u gedurende het traject heeft. Door mijn passie voor mode en interieur is mijn werk mij op het lijf geschreven.
 
Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de mensen die ik liefheb: mijn familie, vrienden en in het bijzonder mijn gezin. Samen borrelen of lekker eten, ik ben altijd onder de mensen en op zoek naar gezelligheid. Echte ontspanning zoek ik in yoga, daarom ben ik ook veel te vinden op mijn yogamat.

Jonne Huijskens

Kantoormanager
(058) 744 0068

Met ons enthousiaste team bij Feenstra Adviesgroep probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk zo optimaal mogelijk kan uitvoeren en met plezier naar zijn werk gaat. Met als doel dat u als relatie goed wordt geholpen.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en trek ik er graag op uit. Daarnaast houd ik van (verre) reizen en fotograferen, het liefst de combinatie van die twee.

Historie Feenstra Adviesgroep

1e generatie

De grondlegger van Feenstra Adviesgroep is opa Goitzen Feenstra. Hij verkocht altijd groenten vanuit een groentekar, totdat broer Sjoerd hem ervan overtuigde ook de verzekeringen in te gaan. Zo ging hij van het sutelje van groenten naar het bezorgen van verzekeringen bij zijn netwerk. Zo werd hij op 1 december 1941 als assurantiebezorger de grondleger van het familiebedrijf.

2e generatie

Na opa Gooitzen nam pa Durk Feenstra het bedrijf over. Durk Feenstra kwam al vroeg in het bedrijf en leerde het bedrijf zo goed kennen. Hij was een ras ondernemer die veel gevoel had voor handel. Hij was erg zuinig en ging door het vuur voor zijn klanten. Hij heeft het bedrijf groot gemaakt.

Opa Goitzen Feenstra

Pa Durk Feenstra

3e generatie

In de jaren 90 ging de huidige generatie Gooitzen en Thomas aan de slag in het familiebedrijf. Zij zijn begonnen met hand en span diensten en ontwikkelde zich tot de ondernemers die zij nu zijn. Gooitzen begon met uitvaartverzekeringen en volgde met hypotheken. Nu is hij zakelijk adviseur en adviseert als de ‘buiten’ man zijn relaties over het gehele pallet aan dienstverlening. Thomas werkte veel op de polis administratie en heeft het volmacht bedrijf ontwikkeld. Daarmee is hij nog steeds de ‘binnen’ man van Feenstra Adviesgroep. Samen vullen de broers elkaar goed aan en bouwen zij samen verder aan dit mooie familiebedrijf.

Alle producten binnen de categorie Over ons

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.